tirsdag 5. januar 2016

Nyttårsforsetter

Nå var det den tiden på året igjen, nemlig starten på året hvor vi på en måte begynner på nytt, med blanke ark og kan tegne våre egne sider. Mange av oss setter opp nyttårsforsetter, men de aller fleste bryter dem! Faktisk i 2007 viste en studie fra universitetet i Bristol at 88 % av dem som setter nyttårsforsetter, bryter dem. (Kilde:http://www.nrk.no/buskerud/klarer-ikke-holde-nyttarsforsettene-1.12126358)

Jeg har selv aldri hatt noen nyttårsforsetter, rett og slett fordi jeg ikke har hatt disiplin nok til å gjennomføre dem. Så hvorfor skuffe seg selv med å sette opp ei liste? Men i år tenker jeg litt annerledes, jeg må finne ut hva min motivasjon er til å nå de målene jeg vil oppnå, så DET er hva som står på MIN liste for 2016. Så kanskje jeg har ei ny liste i løpet av året eller til 2017?! 

Noen mål har jeg, men der kjenner jeg også til hva som er motivasjonen min, hva som drar meg til å fullføre. Og det er jo ikke det samme som motiverer på alle målene, det er jo vidt forskjellig. 

Det viktigste målet mitt utenom å finne ut motivasjonen min for mine andre mål må være å fullføre skolen! Nå er jeg halvvei, og når jeg er ferdig blir det deilig å kunne si at jeg faktisk har fullført noe som jeg har vært med på å bestemmer over selv. 

Hvilke mål har du for året 2016? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Takk for besøket, det hadde vært utrolig hyggelig med en hilsen :) Klem fra FruFloden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...