fredag 7. juni 2013

~ Hagemøbler ~

Vi har lenge vært på jakt etter hagemøbler, og ENDELIG fant vi hagemøblene vi ville ha som passer VÅRE behov. Vi hadde endel kriterier, og det er nok derfor det har tatt så lang tid! 

Men vi tenkte at når vi først skal ha hagemøbler så skal vi investere på ett vis.
☀ Siden det omtrent alltid blåser her vi bor så ville vi ha en paviljong så det går ann å sitte ute til tross for vinden.
☀ Den skulle være 3x4 meter så vi får plassert barnevogn under her, samt når vi har mye gjester så slipper noen å sitte "utenfor" paviljongen! 
☀ Vi ville ha hjørnesofa
☀ Og den skulle ha høyt bord så det gikk ann å sitte ved bordet å spise! Det er jo tross alt utemøbler, og ute så griller man!! Ganske ubehagelig å sitte enten fremover lent eller ha maten på fanget.
☀ Vinkelen på sofaen skulle være riktig
☀ Og det burde være mulig å endre vinkelen hvis vi finner ut at vi skal flytte! +at vi ikke hadde lyst på en ren modulsofa! (Har du sett prisene på de?!)

Vi hadde vært overalt å kikket og fått min mor til å hjelpe oss å se, eller hvertfall holde øynene oppe. Vi hadde vært flere turer på skeidar, bohus, plantasjen, jysk og taigaen uten hell. Enten var det feil vinkel, ellers så var bordet lavt.. Så en dag kom det ett reklameblad fra møbelringen i posten, og det var en butikk vi ikke hadde tenkt på. Så da dro vi dit og fant DE PERFEKTE hagemøblene :D Vi tenkte ikke lenge før vi bestemte oss for å kjøpe/bestille!! 
Under en uke etterpå var møblene og paviljongen satt opp. Og i dag har vi spist vårt aller første måltid (frokost) i møblene! Milla likte også sofaen veldig godt :D

Jeg er sååå fornøyd og er helt i LYKKERUS ❤ 

❤ Klem fra FruFloden ❤

2 kommentarer:

  1. Så bra dere fant en som sto til kravene til slutt:) Kjempe fine møbler!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :D Er såååå fornøyd :D <3

      Slett

Hei! Takk for besøket, det hadde vært utrolig hyggelig med en hilsen :) Klem fra FruFloden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...