onsdag 13. mars 2013

~ Hårfarger ~

Utover våren skal jeg hjelpe Julia på Modesty Frisør å teste ut litt forskjellige hårfarger, så jeg hadde min "første" time på mandag og da ble DIPDYE i fargene rosa-lilla-blå!


Jeg er så fornøyd og gleder meg til å teste ut flere farger fremover. 
Dette er farger som går ut i vask så jeg skal finne ut hvor lang tid dette tar, så hun har noe å informere kundene sine om. Synes dette er kjempe spennende! 

Jeg har tenkt litt på dette siden jeg skal bli mamma, om jeg da skulle velge å ikke gjøre slikt med håret mitt lengre. Men hvorfor i all verden skal jeg det? Hvorfor bli en "kjedelig" mamma? 
Jeg kommer alltid til å være meg, og vil fortsette med det når jeg blir mamma for den lille prinsen i magen. Så jeg vil bli en "tøff" mamma!! hihi.. 
Pssst....klikk på bildene for å komme til hjemmesiden!
Du kan også finne Modesty Frisør på >>>FACEBOOK!<<<

Jeg ANBEFALER Modesty Frisør, jeg har gått der siden det startet og er veldig fornøyd! Går aldri ut døra der og er missfornøyd. Julia er en frisør/stylist som hører på sine kunder og gir deg gode råd til stell av håret, stylingtips m.m hvis du trenger det! Jeg har testet ut andre steder også, men går alltid tilbake hit. Jeg brukte også Julia som min bryllups-stylist. Både hår og sminke, men kommer mer tilbake til det senere. 

Ønsker du en time hos Julia på Modesty Frisør ring 62 52 82 82 eller mail julia@modestyfrisor.no

2 kommentarer:

  1. Mye kulere og ha en mamma som tørr å prøve ut ting da :D Stå på og gjør akkuratt hva du vil med håret ditt snuppa :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Jepp, det er planen! Vil ikke bli "pingle-mamma".. Så flere tattoos og crazy hår osv står på ønskelista :D hihi..

      Slett

Hei! Takk for besøket, det hadde vært utrolig hyggelig med en hilsen :) Klem fra FruFloden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...