onsdag 20. mars 2013

~ Hemmelig venn ~

Jeg er med i en gruppe på Facebook for gravide som venter en liten en i sommer. Vi som er med har termin alt fra midten av juni til begynnelsen av august :) Det er en utrolig fin gruppe å være medlem av! Man får mange tips og råd, kan spørre om ting uten at det blir for dumt og ikke minst så får man tømt seg for klager hvis man trenger det!

Vi i den gruppen har hatt noe vi har kalt "Hemmelig venn". 
Det vil si at man skulle sende gave til en hemmelig venn. Ei tok på seg ansvaret med å samle inn adresser, og dele ut hvem som fikk hvem som hemmelig venn.
Vi fikk utdelt en hemmelig venn hver, og skulle da kjøpe en gave til ca 200 kr! Portoen kom da utenom.

I går kom min pakke i posten, og jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Tårer og latter kom om hverandre, synes tingene var så tøffe. Tigergutt kommer til å bli verdens TØFFESTE lille gutt ♥ bare se nedenfor!!

Tøff body, sko og solbriller!
De kuleste skoene 
Jeg skulle sende en gave til ei som ønsket seg newbie klær og venter ei lita jente. Så da var det å dra av gårde til Kappahl å hande inn! Så dette ble gaven:
Bildet er lånt fra kappahl.no
Sammen med gaven lagde jeg ett kort siden vi skulle hinte om hvem vi var! Jeg tok utgangspunkt i ett kort vi fikk til bryllupet vårt, og tenkte at jeg hvertfall måtte ha med Tigergutt. Så først og fremst så tegnet jeg Tigergutt som baby. Det var litt vanskelig å få laget ett kort. Jeg tenkte nemlig at jeg ikke ville kjøpe inn noe nytt av utstyr, så brukte kun det jeg hadde hjemme.
Nesten ferdig tigergutt-baby!
Utenpå kortet
Inni kortet. Skrev en hilsen til hun som skulle få kortet. 
 Og sitatet: 
Life is not about
how fast you run
or how high
you climb, but
how well
you bounce! 

Kortet stående
Baksiden av kortet
 Heldigvis ble mottakeren veldig fornøyd :D Jeg brukte vel mellom 4-5 timer på kortet, og la mye arbeid i det! Jeg må også si jeg ble fornøyd selv også siden jeg ikke har laget noe så avansert før.

Hvorfor jeg valgte å være med på hemmelig venn opplegget? Jo, fordi det er så koselig å glede andre selv om jeg ikke kjente personen jeg skulle glede! Og det er alltid gøy å få pakke i posten:)

Har du laget noen kort du vil vise frem? Vis meg gjerne, trenger mer inspirasjon :)


3 kommentarer:

  1. Så utrolig tøffe klær! Gleder meg til jeg får hemmelig venn pakka mi :D hihihi :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jaaa.. Helt enig :D Likte de så godt! Det er så stas å få pakke i posten så du burde glede deg <3

      Slett

Hei! Takk for besøket, det hadde vært utrolig hyggelig med en hilsen :) Klem fra FruFloden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...