mandag 1. april 2013

~ Kjøkkenet vårt ~

I helgen hadde vi besøk av svigermor og svigerbesteforeldrene mine! Det var utrolig koselig, vi grillet og koste oss med kaffe og småkaker etterpå.

Jeg sa egentlig at det kom ett interiør-innslag på lørdag, men hadde ikke ork til å fikse noe. Så i dag kommer det, KJØKKENET VÅRT!!

Vi pusset opp kjøkkenet i fjor vår og er så fornøyd! Det så helt forferdelig ut her. Skapdører som hang på halvt hold, RØDE stygge vegger, har tatt bort ett vindu der som komfyren og vifta er.

Innebygget kjøleskap og fryser, Micro i hylle.
 I utgangspunktet så hadde vi tenkt å ha hvitt kjøkken, men vi testet ut litt forskjellig på Epoq sitt kjøkkenprogram og falt for denne fargen!

Integrert komfyr og platetopp!
 Veggene har vi sparklet, pusset og malt.
Vi har ikke lagt vanlige fliser med brukt badromsplater siden veggen var ganske ujevn der vinduet hadde vært. Men dette var kjempe enkelt og det ble minst like fint.


Sitte plass/"bar plass" på kjøkkenet med høye skap som bord. 

Kaffe-hjørne og intergrert oppvaskmaskin
Vi bestilte kjøkkenet fra Epoq, som forhandles av Elkjøp og Lefdal. Vi brukte Lefdal på Hamar og kan si at jeg anbefaler IKKE det til andre. Vi ble lovet en leveringsdag så vi rev kjøkkenet til denne dagen så det var klart å settes opp igjen til den dagen. Vi hadde ordnet med folk til å hjelpe oss helgen etter så vi skulle slippe å bo i oppussing alt for lenge. Dagen før leveringsdatoen kom hvitevarene, det var kjempe fint. Men vi hadde ikke hørt noe om når kjøkkenet skulle komme enda så vi dro ned dagen før det skulle komme.

De kunne ikke hjelpe oss når vi kom dit, og gav oss bare en mail adresse så vi kunne spørre etter kjøkkenet vårt selv. Dro hjem og sendte mail og fikk svar dagen etter om at kjøkkenet drev å ble pakket i Tjekkia. Så da levde vi enda to uke før kjøkkenet dukket opp.

Når vi fikk satt opp kjøkkenet og tatt det i bruk så er vi veldig fornøyd med det selv om leverandøren ikke var noe særlig. Vi har fått det kjøkkenet vi ønsket!  

Senere skal du få se detalj-interiør bilder fra kjøkkenet, så stay tuned!

Har du/dere pusset opp kjøkkenet? 
Gikk alt som det skulle? Kan jeg få se? 

               

2 kommentarer:

  1. Hei hei :-) Så fint kjøkkenet deres ble, flinke er dere :-D Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei :) Tusen takk for det! Vi er kjempe fornøyd :) Klem

      Slett

Hei! Takk for besøket, det hadde vært utrolig hyggelig med en hilsen :) Klem fra FruFloden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...